مصرف عسل می تواند علائم را کاهش دهد و به شما کمک کند خواب بهتری داشته باشید.
این مواد معدنی به حفظ تعادل الکترولیتی بدن، تقویت عضلات و استخوان ها، و حفظ فشار خون سلامتی کمک می کنند.
خواص عسل طبیعی در طب سنتی چین نیز مورد توجه بوده است به طوری که عسل در حدود ۲۰۰۰ سال پیش در چین در درمان بسیاری از بیماریها استفاده میشده است، که معمولا به همراه زهر زنبور، گرده گل، بره موم، ژل رویال و یا داروهای گیاهی دیگر مورد استفاده قرار میگرفته است.
خوشحال میشویم اگر شما هم تجربه ای از بهرمندی از خواص عسل دارید با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.
گلوکز و فروکتز: این دو قندهای اصلی در عسل وجود دارند و به عنوان منابع اصلی انرژی در عسل عمل می کنند. این دو قند به صورت طبیعی در شهد گلها وارد می شوند.
مارک های معتبر به عنوان تضمینی از کیفیت و اصالت عسل معتبر هستند.
عسل دارای خواص ضد باکتریایی قدرتمندی است که به دلیل وجود مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها، مواد ضد میکروبی و ویتامین ها در ترکیبات خود، به سلامتی انسان ها کمک می کند:
با این وجود از چند دهه قبل خواص عسل توسط چندین گروه تحقیقاتی تحت آزمایشهای بالینی قرار گرفته است و برخی از فواید آن مشخص شده است.
یونانیان باستان تصور میکردند که خدایان چون خوراک بهشتی میخوردند، فناناپذیر و check here ابدی گشتهاند.
اغلب میکروبها در عسل رشد نمیکنند و به همین علت، عسل مهروموم شده تا هزاران سال تخریب نمیشود.[۷][۸] عسل همچنین به علت اسیدیته خاص، مقدار بسیار اندک آب و وجود هیدروژن پراکسید به سختی فاسد میشود[۹] و از همین روی نگهداری، انتقال و تجارت آن آسان است.
ما در یک مطلب جداگانه به طور مفصل در مورد مضرات احتمالی عسل طبیعی صحبت کردیم و گفتیم که مضرات عسل به سه دسته کلی تقسم میشوند.
همان طور که گفتیم یکی از فواید عسل برای زنان در دوران بارداری است. مصرف عسل در دوران باراداری سبب بهبود سیستم ایمنی بدن زنان باردار میشود و از بروز بسیاری از بیماریها در این دروان حساس جلوگیری میکند که در نتیجهی آن سلامت جنین در این دوران است.
همچنین، مواد آنتی اکسیدانی مانند فلاوونوئیدها و فنولیک ها به عنوان آنتی باکتریال ها عمل می کنند.
آژانس نظارتی داروها و محصولات بهداشتی بریتانیا توصیه میکند از دادن داروهای داروهای بدون نسخه سرفه و سرماخوردگی به کودکان زیر شش سال خودداری شود و پیشنهاد میکند "داروی خانگی حاوی عسل و لیمو احتمالاً به همان اندازه مفید و بیخطرتر است. این آژانس همچنین هشدار میدهد که بهدلیل خطر ابتلا به بوتولیسم، نباید عسل به نوزاد داده شود.